Restorativ Yoga Uddannelse

Elsker du Restorativ Yoga? Så giv det videre . . .

På denne uddannelse får du kropslig og teoretisk indblik i Restorativ Yoga – i dybden. En viden og erfaring for alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv – og verden.

Da dette er en overbygningsuddannelse for yogalærere, terapeuter, behandlere og lignende, vil du kunne gå ud og bruge den restorative yoga til dine klienter/elever med det samme.

Uddannelsen er på i alt 60 timer. Den varer 10 uger og afholdes over 3 moduler.

Næste hold: 8. september – 3. december 2023

Vi skal fordybe os i, hvad den restorative yoga kan gøre for kroppen, psyken og sjælen. Du vil lære om de forskellige restorative yogastillinger, afspænding, differentiering, sekvensering og din rolle som facilitator.

Uddannelsen består af både teori og praksis, med hovedvægten på oplæg, diskussion og øvelser. Herudover er der flere timers selvstudie; hjemmearbejde, praksis og undervisning.

Du vil efterfølgende kunne undervise restorative yogaklasser såvel som implementere restorativ yoga i andre klasser, behandlinger og sammenhænge.

HVORDAN KAN DU BRUGE RESTORATIV YOGA?

Restorativ Yoga er en blid og afspændende yogaform, hvor kroppen støttes og pakkes ind, og der er ro til restituere. Det er ikke blot hvile, men en meditativ tilstand – med henblik på fysisk, mental og følelsesmæssig afspænding.

Det er en praksis der beroliger nervesystemet, skaber en dybere ro i sindet og kan være en fantastisk modgift mod stress og stressrelaterede symptomer.

Du kan bruge Restorativ Yoga til alle der vil have gavn af at mærke sig selv og (gen)lære at lytte til kroppens sprog.

Indholdet kan bruges i yogaklasser, kropsbehandlinger, terapier o.lign. Uddannelsens indhold vil naturligvis kunne bruges i din egen hverdag og yogapraksis også.


Essensen i uddannelsen er NÆRVÆR ~ SANSELIGHED ~ HEALING ~ ACCEPT ~ VÆREN


For at nå i dybden med den restorative yoga både praktisk, teoretisk og sjæleligt, består uddannelsen af 2 WEEKENDER og 1 FORDYBELSESDAG i på SøtofteKur.
Dermed bliver omgivelserne, kosten og tiden en del af fordybelsen – samtidig med at du ikke skal tage dig af andet end at lære.

TEMAER VI FORDYBER OS I

 • De indre og ydre sanser, samt pratyahara
 • Nervesystemet i balance og ubalance
 • Neuroscience, proprioception og interoception
 • Yogafilosofi, kosha-modellen og yin/yang
 • Restorative stillinger og den individuelle krop
 • Åndedrættet og prana
 • Hands on / berøring
 • Den intuitive krop
 • Bliss – hvad er sandheden?
 • De restorative principper og DIG som lærer
 • En mindful praksis – på yogamåtten og i livet
 • Undervisningskultur, omgivelser og stemningen
 • Sekvensering – og åbenhed
 • Praksis og evaluering – egenpraksis såvel som undervisningsøvelser

FORLØB

Uddannelsen forløber over 12 uger, hvor vi starter og afslutter med en weekend på SøtofteKur i Ringsted med overnatninger og fuld forplejning.

Imellem de to weekender er der hjemmeopgaver, praksis og undervisning, samt en fordybelsesdag, hvor vi mødes en hel dag på Søtofte.

FØRSTE WEEKEND: 8.-10. september
Undervisning fra fredag kl. 14.00 til søndag kl. 14.00 (i alt 22 timers undervisning)

FORDYBELSESDAG: 14. oktober kl. 9-18
(i alt 8 timers undervisning)

ANDEN WEEKEND: 1.-3. december
Undervisning fra fredag kl. 14.00 til søndag kl. 14.00 (i alt 22 timers undervisning)

SELVSTUDIE: Cirka 2 uger før uddannelsen får du tilsendt materiale til ca. 1 times studie forud for uddannelsens start. Derudover, forventes det, at du bruger ca. 7-10 timer på hjemmeopgaver i løbet af uddannelsen, samt er indstillet på dels at skulle deltage i og dels undervise restorativ yoga som en del af dit selvstudie og uddannelsesforløb.

INVESTERING

12.980 kr. for delt dobbeltværelse på begge weekender (8 pladser – først til mølle)

15.980 kr. for eget værelse på begge weekender (7 pladser – først til mølle)

Prisen dækker i alt 7 undervisningsdage, 4 overnatninger på modul 1 og 3 (inkluderer eget bad og toilet på værelset, håndklæder og sengelinned), fuld forplejning på alle dage (vegetarisk og bio/øko), 2 undervisere, 1 sparringssession via telefon, smuk interaktiv manual, ceremoni og certifikat.

Prisen dækker ikke transport ifm. uddannelsen.

Sidste frist for tilmelding er 7 dage før kursusstart.

BETALING

Efter at have modtaget bekræftelse på din tilmelding, bedes du betale et depositum på 2.500,- via det link, som er anført i bekræftelsen. Restbeløbet betales 1 måned efter. Betalingsfrist vil fremgå af optagelsesmailen.

Betaling kan både foregå via vores webshop, på bankoverførsel eller med MobilePay.

Der er selvfølgelig også mulighed med rateordning. Gør opmærksom på, hvis du ønsker dette i din tilmelding.

BETINGELSER

Ved afbud inden 30 dage før uddannelsens start, refunderes 50% af prisen.
Ved afbud efter 30 dage før uddannelsens start gives ingen refusion.

TILMELDING

Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at få en dyb viden og forståelse af hvad restorativ yoga er og kan – og ønsker at anvende det med elever, klienter, kursister m.m.

Du skal:

 • have lysten til at gå i dybden med restorativ yoga – praktisk og teoretisk
 • være indstillet på hjemmearbejde, samt overholde de givne frister
 • kunne deltage i al undervisning
 • have forudgående uddannelse/kurser, der kvalificerer dig til uddannelsen
 • være opsat på at bruge den nødvendige tid til at indgå i en læringsproces
 • have lysten til at gå i dybden med din egen restorative yogapraksis

Vi har bevidst valgt kun at åbne uddannelsen for max. 15 deltagere, for at skabe ro og rum for fordybelse, deltagelse, diskussion og nærvær.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Kan du se dig selv på denne uddannelse? Så tryk her:

Tag dig god tid, når du udfylder tilmeldingsskemaet, og vær ærlig. Vi glæder os til at lære dig at kende.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt du er kvalificeret, eller har du spørgsmål til uddannelsen, er du mere end velkommen til at kontakt os på 61260030 eller 22260480, eller sende en mail til info@restorativlivsstil.dk.

CERTIFIKAT

Når du har gennemført uddannelsen med fuld deltagelse (inkl. hjemmeopgaver) modtager du et certifikat.

HVEM ER VI?

Som mennesker er vi passionerede, sprudlende, sansende og blide.

Som Restorativ Yogalærere er vi dedikerede og hinandens yin og yang.
Det er uden tvivl en stor styrke for uddannelsen at vi er forskellige – og samtidig har hjertet på samme sted; nemlig det blide nærvær og den dybe omsorg og ro vi står for i Restorativ Livsstil.

MALIKA BALADI er passioneret og elsker at fordybe sig ind i mindste detalje. Som yogalærer er det begejstringen og fokus for den enkelte krop, der fascinerer hende og at give masser af tid, ro og nænsomhed til den enkelte. Desuden, er det en vigtig faktor, at undervisningsrummet er skabt fra hjertet. Begreber som rumlighed, nærvær og sanselighed er altid tilstede i hendes undervisning.

Malika bor i Frederikssund med sin mand og 2 børn – og er indehaver af Niyama Yoga. Hun lever af at undervise i yoga, lave stilhedsretreats både i ind- og udland, workshops, kurser m.m.

KIRSTINE STENVAD er nysgerrig på intuitionens kraft, og elsker at gå på opdagelse i livets små tilfældigheder. Hendes undervisning er omsorgsfuld, kreativ, hjertevarm og udføres i præcise guidninger – altid med et nær-værende overblik, der tilgodeser den enkelte elevs behov.

Kirstine bor i Faxe med sin kæreste og arbejder som efterskolelærer. Yoga er omdrejningspunktet i jobbet på efterskolen og i hendes egen virksomhed, hvor hun afholder workshops, private lektioner, yogaklasser og ikke mindst underviser på yogauddannelser og –kurser både lokalt og i hele Danmark.

Kirstine og Malika er desuden YACEP® registrerede hos Yoga Alliance, hvilket vil sige at uddannelsen tæller som Continuing Education for dig der er RYT-certificeret yogalærer.

~ VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG HJERTELIG VELKOMMEN ~