Hvem er vi?

MALIKA BALADI er passioneret og elsker at fordybe sig ind i mindste detalje. Som yogalærer er det begejstringen og fokus for den enkelte krop, der fascinerer hende og at give masser af tid, ro og nænsomhed til den enkelte. Desuden, er det en vigtig faktor, at undervisningsrummet er skabt fra hjertet. Begreber som rumlighed, nærvær og sanselighed er altid tilstede i hendes undervisning.

Malika bor i Frederikssund med sin mand og 2 børn – og er indehaver af Niyama Yoga. Hun lever af at undervise i yoga, lave stilhedsretreats både i ind- og udland, workshops, kurser m.m.

Du kan læse mere om Malika HER.

Malika er E-RYT® 500 certificeret hos Yoga Alliance.

KIRSTINE STENVAD er nysgerrig på intuitionens kraft, og elsker at gå på opdagelse i livets små tilfældigheder. Hendes undervisning er omsorgsfuld, kreativ, hjertevarm og udføres i præcise guidninger – altid med et nær-værende overblik, der tilgodeser den enkelte elevs behov.

Kirstine bor i Faxe med sin kæreste og arbejder som efterskolelærer. Yoga er omdrejningspunktet i jobbet på efterskolen og i hendes egen virksomhed, hvor hun afholder workshops, private lektioner, yogaklasser og ikke mindst underviser på yogauddannelser og –kurser både lokalt og i hele Danmark.

Du kan læse mere om Kirstine HER.

Kirstine er E-RYT® 500 certificeret hos Yoga Alliance.