Hvad er restorativ yoga?

Restorativ Yoga kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv – og verden. Det er først og fremmest en måde at skabe bevidsthed om, hvad ro og afspænding kan gøre ved kroppen. Altså en bevidsthed på og i kroppen.

Hvad går det ud på?

Restorativ Yoga er en meget afslappende form for yoga, der søger at opnå fysisk, mental og følelsesmæssig afspænding.
Vi bruger bl.a. puder, yogablokke, tæpper, hynder m.m. til at støtte kroppen i de forskellige liggende yogastillinger.

Du ligger i stillingerne lige så længe DIN krop har brug for det. Det giver dig tid til at glemme tid og sted, samtidig med at din krop afspænder og restituerer.

Denne praksis kan berolige dit nervesystem, hjælpe dig med at opnå ro i sindet og inviterer dig til at frigive spændinger i kroppen. Desuden vil det ofte være en fantastisk modgift mod stress.

Hvem er det godt for?

Vi kan bære på spændinger, der er stressrelaterede, emotionelt betingede eller fysisk tilraget/påtaget. De kan være opstået for nylig, sidste måned eller fra barndommen. Uden at  være terapeutiske – vi har dem allesammen. De kommer og går. 

Sagen er, at de hurtigere går over, hvis og når vi mærker og sanser, hvad kroppen fortæller os. Jo bedre vi bliver til at lytte til hvad kroppen fortæller og handler på det, jo hurtigere opdager vi, at det er muligt at gøre noget ved det, og så behøver kroppen ikke at råbe forgæves så længe.

Kort sagt er Restorativ Yoga for ALLE. Og især til dig der trænger til afspænding, pauser og ro.

Hvor kan jeg komme til Restorativ Yoga?

Malika underviser i sit studie i Frederikssund. Læs mere HER.

Kirstine underviser i sit studie i Faxe. Læs mere HER.

Hvis du bor langt fra Frederikssund og Faxe, kan du finde Restorativ Yoga rigtig mange steder i Danmark efterhånden.
HER er en liste med undervisere uddannet hos os.